Geslaagde uitvoering door de jeugd gymgroep

Op maandag 14 januari werd er door de jeugd gymgroep een korte uitvoering gegeven. Er was een overweldigende opkomst van ouders, pake's, beppe's, broertjes, zusjes en belangstellenden. De uitvoering werd geopend met een gastoptreden van de majorettes: Rianne en Petra van Wieren, Janita Luimstra en Esmee Nauta. Hun optredens werden zeer gewaardeerd door het aanwezige publiek. Ze vonden het leuk om te zien wat twirling eigenlijk inhoud.

Na het optreden van de majorettes was het de beurt aan de kinderen van de jeugd gymgroep, onder leiding van Petra en Jannie Cnossen. Ze kwamen de zaal binnen op muziek van K3. Hierna lieten zij hun vaardigheden zien. Dit varieerde van trampoline sprongen en het zwaaien in de ringen. Ook lieten ze hun kunsten zien op de lange mat. Een prachtig mooi gezicht. De kinderen werden dan ook ruimschoots beloond met applaus van het talrijke publiek.

Na afloop kregen alle deelnemers een zak snoep uitgereikt en voor de kinderen in het publiek was er een cadeautje. Een prachtige uitvoering die zeker voor herhaling vatbaar is.